10:15

Hovslätts IK

Referat: Surte IS IBK - Hovslätts IK

Tidig morgonmatch och vi befarade kulram fram då Hovslätt gjort tvåsiffrigt på Fröjered som vi torskat mot.
Vi har även fått en stark förstärkning av Karl som kommer utvilad till matchen direkt från Surte
Killarna gjorde dock en riktigt bra början, en lite onödig utvisning gjorde att Hovslätt tog ledningen och gjorde några mål, vi kontrade dock tillbaka och i paus var ställningen 1-4, i andra stretar vi också emot bra, när 5-1 målet ramlar in tappar vi dock sugen lite grann och under sista minuterna ramlar det in ett par till mål.
Vi försökte peppa killarna att det är i eftermiddag vi skall vara bra i b-slutspelets kvartsfinal men var ändå nöjda med insatsen